Театралният режисьор Иван Добчев за пореден път се изказа с нехубави

...
Театралният режисьор Иван Добчев за пореден път се изказа с нехубави
Коментари Харесай

Иван Добчев за Мария Бакалова: Евтин успех, а можеше да стане сериозна актриса

Театралният режисьор Иван Добчев за следващ път се изрече с нехубави думи за фамозната си ученичка Мария Бакалова. Режисьорът даде изявление за БНР от фестивала " Варненско лято " по случай премиерата на неговата автобиографична книга " Автопортрет в огледалото на сцената ".

" Успехът й е на ниска цена. Аз доста вардя учениците си от такива триумфи. Ожесточен съм постоянно, когато някой разхвърляйки си облеклата, печели популярност и триумфи. Тя има качества и можеше да стане сериозна актриса. Тя е трагична актриса, a потегли да става попзвезда. "

" Аз съм бил под дърво и камък, поставял съм и в Америка, и във Франция, и в Германия. Признанието не се изчерпва с такива евтини наградки и триумфи. То е ти в действителност там да правиш и хората в действителност да стартират да споделят - " еей, вижте в България какви неща имат, какви неща знаят, по какъв начин си развиват гения. Това е по-важно за мен, в сравнение с това, че тя е влезнала в блудкавия филм на някакъв, който се прави на палячо, и нещо са съумели да скандализират ".

Припомняме, че Мария Бакалова влиза в киновселената на комиксите Marvel с основна роля в третия филм от поредицата Guardians of the Galaxy. Все още не е оповестено в кой персонаж ще се превъплъти българката. Снимките по Guardians of the Galaxy Vol. 3 неотдавна завършиха. Във кино лентата ще вземат участие Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизен, Дейв Баутиста, Брадли Купър. Първите два кино лентата - Guardians of the Galaxy (2014) и Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) - реализираха общи доходи от.6 милиарда в международен мащаб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР